{ Posted by admin on 2010-07-06 }

sötétítő fólia

Szeretne eligazodni a sötétítő fólia választékban? Ehhez nyújtunk segítséget Önnek az alábbi autófólia paraméter táblázatokkal és autóüveg fólia ismertetőkkel. 

A sötétítő fólia elsődleges célja a belátás csökkentés, gátlása. A beláthatóság csökkentésével egyben csökkentjük az impulzív rablás kockázatát is.

A Skyfol sötétítő fólia nem ragasztószínezett fólia, ezért nem lesz lila az évek során. Mivel mélyszínezéssel készül az elsődleges célja a belátás meggátolása mellett a minőséget is biztosítja.


sötétítő fólia fiesta


Az Skyfol RS sötétítő fólia sorozat fontosabb paraméterei: 

  • Optikai tuning
  • Belátásvédelem
  • UV védelem
  • Mélyszínezett szerkezet

A Skyfol Shark RS a tökéletes gazdaságos sötétítő fólia - megoldás belátásvédelemre és optikai tuningra. Mélyszínezett szerkezetének köszönhetően a fólia színstabil, míg a poliészterben és a ragasztóban lévő UV-inhibítorok az ártalmas UV-sugárzás több, mint 95%-át kiszűrik.

Az összes Shark RS autóüveg fólia dupla karcálló réteggel készül, így biztosítható hosszú távon a karcmentes felület. A Skyfol Shark RS 05, 20 és 35%-os látható fényáteresztéssel és 3 év buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás és ragasztóhiba elleni gyári garanciával kapható.


hark RS 05
Shark RS 20
Shark RS 35
Szerkezet Mélyszínezett
Mélyszínezett
Mélyszínezett
Szín Fekete Fekete
Fekete
Vastagság 25 mikron
25 mikron
25 mikron
Karcálló réteg
Dupla Dupla Dupla
Látható fényáteresztés
4%
17%
32%
Láthetó fényreflexió
6%
6%
6%
UV- szűrés
min. 95%
min. 95%
min. 95%
IR - visszatartás
12%
12%
11%
Napenergia visszatartás
38%
34%
31%
Garancia 3 év
3 év
3 év
Kategóriák: