{ Posted by admin on 2010-09-24 }

A Skyfol a magyarországi hálózatok között az egyik legnagyobb autóüveg fólia hálózattal rendelkező márkája és az autóüveg fóliázás egyik legjobb képviselője Magyarországon. A Skyfol Shark autóüveg fólia választéka minden igényt kielégít, mert teljes egészében lefedi az autófólia gyártók kínálatát, legyen szó akár színezett, fémezett, vagy akár nanotechnológiájú fóliáról.

A Skyfol autófólia számtalan előnyt nyújt Önnek! Az autóüveg és egy jól kiválasztott fólia drasztikusan csökkenti a nap káros sugarait. Az Ön autóján a hővédő fólia olyan, mint egy jó napszemüveg. A sötétítő fólia pedig nagyon kényelmes az erős napsugárzás ellen és optikailag növeli az autó megjelenését, miközben betekintésvédelmet is nyújt.

Skyfol minőség

Optikailag tiszta poliészter film alap, torzításmentes ragasztó, mély színezés, zárt fémezés és dupla karcálló réteg teszi a Skyfol üvegfóliákat elsőrangúvá. Nemzetközi minősítések sorával rendelkező gyártóink mindannyian a fólia ipar vezető cégei. A Skyfol egyedülálló gyártói garanciális háttérrel rendelkezik 3, 7, 10 éves időtartamokra. A forgalmazói és márka garancia önmagában semmit sem ér, amennyiben nem áll mögötte egy gyári garancia.

A Skyfol termékeknek a gyártói garanciát a legnagyobb professzionális gyártók biztosítják A maximális elégedettségéhez nem elegendő a kiemelkedő minőségű fólia, a szakszerű telepítés ugyanannyira fontos szerepet játszik. Minden professzionális fólia telepítéséhez profi kivitelező ajánlott. Cégünk rendelkezik a szükséges vizsgával és jogosultsággal a fólia applikálásához. MABISZ vagy Közlekedési Hatósági engedély csak olyan autófóliákra adhatók ki, amelyeket telepítői oklevéllel rendelkező szakkivitelező helyezett fel.

 skyfol octavia

Az autófóliázás házilag sok buktatót rejt magában. Az autófóliázás nagy szakértelmet igénylő munka. Gondolja át! Megéri? Az autófólia eltávolítás sem javasolt házilag, bízza szakemberre. Ha büszke autójára, védje is meg!

Az autófólia jogszabály pontosan meghatározza azt, hogy mely üvegekre lehet szabályos a fóliázás. A Skyfol műbizonylat igazolja valamennyi autófólia eredetiségét, valamint teszi fóliázott autóját közlekedéssé jogosulttá.

A Skyfol autófólia árak kiváló ár-érték arányt biztosítanak Önnek. Skyfol autófólia ingyen? Igen, ilyen is volt és lesz a jövőben is. Keresse a Skyfol autófólia akció részleteit nálunk!

A Skyfol karbonfólia az optikai tuning elválaszthatatlan eleme. A 3D karbonfólia az autófóliázás forradalma! Keresse a karbonfóliázás szakembereit!

További tartalmak a kategóriában: Kategóriák: