{ Posted by admin on 2010-07-23 }

3D Matt fólia

karbonfólia cougar

Sokakban felmerülhet a kérdés, minek a mattfólia, hiszen az autóm fényezése olyan szépen csillog. Ez így is van! Viszont a nyugati országokban már nem az a divat, hogy gyári fényezéssel használjuk az autónkat. Egyedivé téve, bevonatják az autó karosszéria elemeit matt fóliával, így egy igen különleges külső megjelenést kölcsönöznek az autónak. És ezt még tovább fokozva autóüveg fóliázással elért sötétítő fólia, vagy hővédő fólia révén, az optikai tuning vonalait követve, kellemes visszajelzésekben lehet részünk.

mattfólia audi 

Milyen színek állnak rendelkezésre? A skyfol cougar matt sorozat választéka:

  • matt fehér
  • matt fekete
  • military zöld
  • szálhúzott alumínium
  • színjátszós gyöngyházbevonatú fólia
Érdeklődjön üzletünkben és márkakereskedőinknél, akik készséggel segítenek a termékek bemutatásában.

Az autófólia jogszabályok nem vonatkoznak a Skyfol Cougar Matt sorozatú fóliára, hiszen a gépjármű üvegein való kitekintést nem akadályozza meg, mivel a karosszéria elemeire van felragasztva, és nem az üvegre. Szakmai előképzettség nélkül, nem ajánljuk az autófóliázás házilag való telepítését, ragasztását, de ha mégis úgy döntene otthon a garázsban próbálkozik meg vele, szakembereink többéves tapasztalatuk révén, segítséget tudnak nyújtani Önnek, a kezdő lépéstől, a matt fólia felragasztásáig.

  mattfólia telepítése

Skyfol Cougar Matt sorozat, a fóliák világának, egy nemrég kifejlesztett új generációját képviselik. A fólia hordozója, egy speciális gyártástechnológiai eljárás révén, a ragasztóba légcsatornákat mintáz. Ezzel a fóliázást megkönnyítve, képes arra, hogy a munka során légbuborékok ne maradhassanak hátra, miket a telepítés befejeztével, csak azok kiszúrásával lehet eltüntetni. Ami azért nem jó megoldás, mert a fólia felületét átszúrva, a hőtágulás miatt, az anyagban lyukak keletkeznek, melyek az idő során egyre nagyobbak lesznek. Amennyiben ez bekövetkezne, csak az autófólia eltávolítás révén, majd annak ismételt ragasztásával lehet helyrehozni a hibát.

matt fólia porsche 

Cégünk indít tanfolyamokat azon érdeklődőink részére, akik szeretnének jártasabban mozogni autófóliázás világában. Az oktatás alatt lehetőséget biztosítunk leendő partnereinknek, hogy megismerkedhessenek telepítés közben a Skyfol Cougar matt fólia termékekkel.

matt fólia porsche fekete 

Kategóriák: