{ Posted by admin on 2010-07-23 }

3D karbon fólia az autófóliázás forradalma!

 

karbonfólia cougar

Manapság az autóüveg fólia,a káros UV-sugarak szűrése, a hő- és a belátás elleni védelem nem pusztán luxuscikk az autókon, hanem alapvető elvárásunk egészségünk megőrzésére, és komfortérzetünk javítására. Az autófóliázás nyújtotta lehetőség a karosszériavédő fóliázásban sem merül ki. Kényeztesse autóját, és önmagát karbonfólia alkalmazásával.

 

 

 karbonfóliahonda

 

Az ízléses, olykor csupán egy-egy autóelem (visszapillantó tükör, kormány, A oszlop, kilincs) fóliázásától kezdve az egész autó úgynevezett becsomagolásán át, csupán a képzelőerő szab határt. Látogasson el üzletünkbe, ahol megtekintheti a skyfol karbonfólia mintákat, melyek tübb színben kaphatóak: fekete, fehér, antracit szürke, ezüst, ferrari piros és kék. A karbonfólia a valódi karbon anyag hasonmása, törédék áron. A fólia anyaga strapabíró, igen jól alakítható, így bármilyen felületre felragasztható.

karbon fólia kilincs 

Nem csupán az autója lehet egyedi, védelmet biztosíthat notebookjának, mobiltelefonjának, valamint egyedi megjelenést kölcsönözhet kedvelt tárgyainak. A karbonfólia öntött szerkezetű, a strukturált liner által légcsatornák keletkeznek a ragasztóban, ezáltal a fólia alól könnyen kinyomható a levegő a ragasztáskor, kellő tartósságot biztosítva az íves felületeken való, hosszú éveken át tartó megmaradását.

karbonfólia laptop 

A karbonfólia akár házilag is telepíthető, de tapasztalatunk, hogy gyakorlat nélkül a megvásárolt anyag felhelyezése nem sikerül, így feleslegesen kidobott pénzzé válik az értékes fólia, több bosszúságot okozva, mint örömöt. A karbonfólia tehát lehet egyszerű dísze, és védelme lehet autójának. Szélsőséges körülmények, fizikai behatások elleni védelme, magas kopás-, és karcállósága, és magas UV-sugárzás bírása miatt tuning autókra is javasoljuk, akár külső, akár belső felületek bevonására.

karbon fólia motor 

 

karbonfólia motor2

Természetesen a karbonfólia és a matt fólia nem helyettesíti a karosszériavédő fóliát. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, de még nem tudja eldönteni, hogy autójának, vagy használati tárgyainak milyen új külsőt szeretne, fáradjon be üzletünkbe, ahol termékminták, és fotók, valamit személyesen a telepítő kolllégával egyeztetve állunk a rendelkezésére, felmerülő kérdéseire válaszolva.

Kategóriák: