{ Posted by admin on 2010-09-22 }

Már kora tavasszal, az első napsugarak hatása is érezhető az autóban: felmelegedik a belső tér, elvakít az erős fény, égeti a bőrt. A megoldást az autóüveg fóliázás, azaz a fólia jelenti.

Az autófóliázás legolcsóbb lehetősége a Skyfol Shark mély színezett fólia, mely elsősorban a sötétítő fólia szerepét tölti be. A skyfol HP sorozata a legkedveltebb hővédő fólia, de éppúgy választott típus a Skyfol UP sorozata, mely enyhén tükrös, de a legjobb hőkinntartással bíró fólia. Az autóüveg fólia legújabb technológiával gyártott típusa a Skyfol IR 70, szinte víztiszta, mégis a legerősebb hővédelemre képes.

Az autóüveg fóliázás nem csupán akkor ajánlott, ha értékeinket meg akarjuk védeni a kíváncsi tekintetek elől, vagy a felmelegedés ellen, hanem véd a bőrrákot okozó UV sugaraktól is.

folia lamborghini 

Az autófólia jogszabály ismeretének hiánya azonban kellemetlen helyzetbe hozhatja Önt. Érdemes tudni, hogy melyek azok az üvegfelületek, ahova hivatalosan telepíthető a fólia, illetve milyen következményeket von maga után az autófóliázás házilag történő kivitelezése.

A fóliázás nem örökérvényű, az autófólia eltávolítás azonban inkább a szakember feladata, mert éppúgy, mint a fólia telepítése, szakértelmet igényel. Az autófólia árak, illetve az autófóliázás árak ismeretében a pénztárcájához mérten tud választani, az otthoni, és a szakszerű telepítés között, de felhívnánk a figyelmét az autófólia akció nyújtotta kedvezményekre, így akár az autófólia ingyen is az Öné lehet.

Ajánljuk még a figyelmébe a karbonfólia, vagy mattfólia telepítését, mellyel megóvhatja az autója fényezését, továbbá egyedi, és elegáns megjelenést kölcsönözhet autójának.

Kategóriák: