{ Posted by admin on 2010-07-05 }

autóüveg

Az autófóliázás házilag azért nem ajánlott, mert az autóüveg és az autófólia kapcsolata speciális. Vigyázni kell, mert az autóüveg kényes!

Az autófólia eltávolítása és a sötétítő fólia felhelyezése, sok-sok szakértelmet igényel. Az egyik legnehezebb feladat a fóliázás elvégzésében az autófólia eltávolítás. Megfelelő szerszámok, vegyszerek, és szaktudás nélkül az autóüveg sérülhet. Az autófóliázás házilag tehát nem tanácsos.

 

autóüveg skyfol

 

Az autóüveg sötétítése, a fóliázás nem csupán optikai tuning, hanem, ha a Skyfol autóüveg fólia kerül felhelyezésre az autóüveg felületére, a hővédő fólia sorozatokból akkor ez a legjobb megoldás. Az autófólia jogszabály szerinti felhelyezése az autóüvegre, az autóüveg fizikai tulajdonságait változtatja meg, az engedélyezett mértékben. Csupán sötétítő fólia alkalmazása azért nem jó megoldás, mert az autófólia árak alakulása a Skyfol fóliák esetében már lehetővé teszik hővédő fólia telepítését, többletköltség nélkül. Így az autóüveg és a fólia együtt optikailag is és fizikailag is igény szerint változtatható. Természetesen az autóüveg fóliázás, az autóüveg jogszabály szerint kell, hogy történjen. Ha az autóüveg fényáteresztése az autóüveg jogszabály szerinti, nem lehet gond.

Az autófólia ingyen álom, de a Skyfol fólia a fóliázás szakértőitől megéri az árát. A Skyfol fólia választékában van olyan hővédő fólia, amely szinte észrevehetetlen a színes autóüveg felületén. Aki autózott már olyan autóban, melynek az autóüveg felülete hővédő fólia segítségével lett sötétítve, az tudja mi az igazi lényege az autófóliázás szakmának, miért nagyszerű dolog a skyfol autófólia!

Kategóriák: