{ Posted by admin on 2010-07-04 }

autófóliázás házilag

 

Az otthon is telepíthető autófólia (méretre vágott, szerszámmal ellátott csomag) ugyanúgy szabályosan feltehető?

Az ilyen módon vásárolt fólia nem rendelkezik a Közlekedés Felügyelet engedélyével, „Af” matricával, műbizonylattal, illetve felhelyezője nem rendelkezik telepítői oklevéllel. A rendőr, ha megállítja, megbünteti, és rosszabbul jár, mintha a legdrágább műhelyben a legdrágább autóüveg fólia került volna felhelyezésre. Jelenleg is kötelezi a Közlekedés Felügyelet az egyik nagy áruházláncot az ilyen formában árusított autóüveg fólia bevizsgálására és polcról való levételére.

autófóliázás házilag

Fontos tehát a vonatkozó autófólia jogszabály betartása. Az autófóliázás házilag egyedül az eltávolításnál lehetséges, azonban ezt sem javasoljuk megfelelő vegyszerek és szerszámok nélkül. Minden hővédő fólia és sötétítő fólia ragasztónyomot hagy az üvegen. Az autóüveg, nem megfelelő szerszámmal való tisztításának következménye az összekarcolt üveg. Autófóliázás házilag "esemény" következménye még az elszakadt fűtőszál, melyet csak teljes cserével lehet orvosolni.

autófóliázás házilag2

autófóliázás házilag3

autófóliázás házilag4

autófóliázás házilag 5

Az autófóliázás 10 tévhitéről tájékozódjon Ön is! Oldalunkon megismertetjük Önnel az autóüveg fóliázás leggyakrabban alkalmazott trükjeivel, tévhiteivel.

Skyfol telepítőink megkímélik a fent említett problémáktól!

További tartalmak a kategóriában: Kategóriák: