{ Posted by admin on 2010-07-06 }

Autófólia díjmentesen, azaz autófólia ingyen!

Amennyiben cégünknél karosszériavédő fólia, matt fólia vagy karbonfólia kerül autója teljes felületére, ebben az esetben cégünk hő és fényvédő fólia (közismertebb nevén: hővédő fólia illetve sötétítő fólia) telepítését ajándékozza Önnek. Ahhoz, hogy igénybe vehesse egyedi ajánlatunkat kérjük minden esetben jelezze, hogy az autófólia akció keretében szeretné az autóüveg bevonását. Amennyiben autófólia van az Ön autóján, abban az esetben a telepítés előtt az autófólia eltávolítás, az autófólia ingyen akció keretében díjmentes.

 

autofolia ingyen2
 

Cégünk megpróbálja az autófólia árak alacsonyan tartását, hogy az autóüveg fóliázás elérhető legyen mindenki számára, és hogy a Skyfol minőséget mindenki magáénak tudhassa különböző SkyFol autófólia akciót indítottunk el. Amennyiben az autófólia ingyen akciónk érdekli Önt, abban az esetben kollégáink előre segítenek kiválasztani a megfelelő autóüveg fóliát, hogy fóliázás idején ezzel már ne kelljen foglalkozni.

autófólia ingyen  

Az autófóliázás házilag ideje lejárt, de ha Ön az autófólia jogszabály által engedélyezett, de az autófóliázás árak átugrásával szeretné autója megjelenését tovább emelni, abban az esetben az autófóliázás az autófólia ingyen akcióval elérhető!

Kategóriák: