{ Posted by admin on 2012-03-26 }

PAINTGARD AJÁNDÉK FÓLIA

Minden kedves Skyfol autófóliázást megrendelő ügyfelünk ajándékba kap az autófólia akció keretében a lefóliázott autójára Paintgard Karosszériavédő fóliát a 2 db tükörre, vagy a két első ajtó kilincsei alá. A Paintgard Karosszériavédő fólia láthatatlan fólia, amely megvédi a lakkozást a karcolásoktól, kavicsfelverődéstől és egyéb sérülésektől.

Ön eldöntheti, hogy a tükör vagy a kilincs alatti részre kéri a láthatatlan védelmet. (Hölgyeknek a kilincs alatti részt javasoljuk a hosszabb körmök okozta karcolódások elleni védelem miatt.)

Részletes információt a kavicsfóliáról a paintgard karosszériavédő fólia oldalunkon olvashat.

SKYFOL AUTÓFÓLIA INGYEN!

autófólia ingyen - Amennyiben cégünknél karosszériavédő fóliával látja el autóját a teljes felületen, a kiválasztott sötétségű hővédő fólia, vagy sötétítő fólia kerül telepítésre díjmentesen! A legalapvetőbb költséghatékony típusoktól a legmagasabb teljesítményt nyújtó csúcstechnológiával készült autófóliákig a SkyFol Shark autóüveg fólia sorozatai között mindent megtalál. Az autófóliázás az autófólia jogszabály betartása mellett történik. Minden esetben kérjük hivatkozzon weboldalunkra! Minden esetben internetes regisztráció szükséges.

SKYFOL AJÁNDÉKUTALVÁNY RENDSZER

A Skyfol ajándékutalvány rendszer keretében az alábbi alkalmakra ajándékozhat fóliázást szeretteinek:

  • születésnap, névnap
  • karácsony
  • gyermek születése

Az ajándékutalványok érvényességi ideje az autófólia akció keretében 6 hónap. Az utalvány öröm az ajándékozottnak és mindezek mellett 10 % kedvezménnyel vásárolhatja meg a mindenkori árakhoz képest. Az autóüveg fóliázást a legnépszerűbb Skyfol HP sorozattal végezzük az autó B oszlopa mögötti felületen.

SKYOL SHARK INGYEN NAPFÉNYCSÍK

Szélvédőcsík autófólia akció! Minden vásárlónk számára az alábbi Skyfol Shark logóval ellátott napfénycsíkot adjuk ajándékba. Az ingyen szélvédőcsík feltétele valamely Skyfol fólia telepítése esetén vehető igénybe.

autofolia akcio

Kategóriák: